230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Završena Bilećka džipijada

Proglašenjem pobjednika međunarodnog "off road" takmičenja u vožnji džipova na surovom hercegovačkom kršu, danas je u Bileći završena 5. dvodnevna sportsko turistička manifestacija "Džipijada Bileća 2019".

190915 dzipijada

I ovu Džipijadu obilježila je teška zahtjevna staza u hercegovačkom kršu, mnogo adrenalina, blata, ali i spretnih vozača, dobrih vožnji i prolaznih vremena.

Svoje vozačke sposobnosti oprobali su takmičari iz Srbije, Srpske, BiH i Crne Gore, a svim zainteresovanim posjetiocima omogućeno je da se oprobaju u vožnji na poligonu, ali i na terenu.

Džipijada je održana na lokalitetima Sitnica, Viduša i Zvijerine, a takmičenje je okupilo 23 posade, sedam u klasi Hard i po osam u klasama Soft 1 i Soft 2, a revijalno su odvežene pionirska i turistička klasa.

Najboljim posadama dodjeljeni su pehari i nagrade, a proglašeno je pet najboljih posada u tri klase vozila. Uz pehare, pobjednici nose i bodove za zvaničnu listu BiH u off roud-u. (Uskoro zvanični rezultati)

Ove godine organizatori su posebnu pažnju posvetili posjetiocima manifestacije u okviru koje je omogućeno razgledanje pejzaža kao i posmatranje poligonske vožnje.

Organizator džipijade je "Tajfun tim BGT” Bileća, koji čine vozači iz Bileće, Gacka i Trebinja.