181011 dineco kuhinje baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic  200608 eko centar usce 170901 best baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Jaffa Igre bez granica" okupile preko 450 mališana iz Trebinja

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana proteklog vikenda u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić” u Trebinju.

190923 igre

Na takmičenju je učestvovalo preko 450 mališana iz Trebinja, Nevesinja, Bileća i drugih gradova u okolini. Samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetilaca.

Predvođeni kapitenima, mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 4 uzrasne grupe, a pred navijačima, roditeljima, prijateljima i drugarima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu. Osim osnovaca i djece iz vrtića, u takmičarskom programu učestvovala su djeca iz Udruženja „Sunce nam je zajedničko” kome je na kraju manifestacije doniran dio sredstava. Takođe, svi posjetioci imali su priliku da uživaju u nastupu Ansambla nacionalnih igara „Jovan Dučić”, te plesnih škola.

190923 igre2

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile očekivanja, te premašile sve granice posjećenosti.

„Zaista smo oduševljeni odzivom mališana. Prijavilo nam se preko 450 mališana osnovnoškolskog uzrasta, a na Igrama je učestvovalo i 100 mališana iz vrtića. Neopisiva je sreća vidjeti djecu uzbuđenu i srećnu, kako se druže i sa kakvom energijom takmiče. Sigurni smo da ćemo se u ovaj grad vratiti i sljedeće godine“, izjavila je Željka Gajić.

Sve posjetioce i navijače su dočekale brojne kreativne radionice i slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”, kao što su kompanija „Jaffa“, „Pulse“, „Vivia“ te mnogi drugi. Kompanija „Tropic” pripremila je voćkice za sve takmičare. Iz trgovačkog lanca Tropic saopštili su da su rado učestvovali u ovom projektu u čijem su fokusu zdrave životne navike, sport i podsticanje timskog duha, odnosno vrijednosti koje i sami aktivno promovišu.

190923 igre1

Na samom kraju, proglašeni su pobjednici za svaku uzrasnu grupu koji su „Igre“ napustili sa bogatim poklon paketima koje je pripremila kompanija „Gatarić“. Svi prijavljeni takmičari nagrađeni su utješnim paketićima.

Sljedeća stanica ovog putujućeg karavana je Mostar.