230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bajkeri iz Trebinja osvajaju Maroko

U dobrom raspoloženju jutros su bakeri Moto kluba TNT iz Trebinja krenuli na putovanje za kraljevinu Maroko rutom koju su dugo planirali.

191001 bajkeri1

Marko Aleksić, Aleksandar Gudelj i Miki Muratović na dalek put ispraćeni su ispred trebinjskog kafića Underground, legendarnog rok kluba gde se okupljaju bajkeri. Ovo je prvi put da članovi kluba grupno kreću na neku daleku destinaciju.

Putovanje po planu treba da traje 3 nedelje. Na motorima će prevaliti preko 7.000 kilometara.

Miki Muratović ističući da imaju spremnu svu potrebnu logistiku i dobru volju da sve prođe u najboljem raspoloženju, kaže da bajkerska misija počinje u Trebinju, a vrlo brzo će se uključiti na autoput kod Čapljine i dalje nastaviti u pravcu Slovenije, gdje im je prva veća pauza i sastanak sa još jednim članom Moto kluba TNT koji je u isto vrijeme krenuo iz Beograda. Nakon toga u Italiji će se ukrcati na trajekt kojim će preći do Tandžira i Sjeverne Afrike.

Planiraju da obiđu sve znamenitosti ove zemlje, od pustinje, glavnog grada Rabata, Marakeša do Kazablanke...

Mašine teške gotovo pola tone, između 1.000 i 1.200 kubika, odmaraće na pređenih 700 do 1.000 kilometara, u zavisnosti od težine puta.

191001 bajkeri

"Sam put nam je cilj, ta vožnja! Nakon više godina bajkerskog staža imamo potrebu da pomjeramo granice i tražimo nešto više, uzbudljivije. Ovo nam je i bijeg od svakodnevice i monotonije koja nas često uhvati u Trebinju. Kad vozim motor, osjećam da živim!", objašnjava nam Aleksandar Gudelj.

Njihovu avanturu ćete moći pratiti na vašem Lokoportalu...