230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Beogradski "Blue Stars" pobjednik Memorijala "Ljubinko Akšam"

Proglašenjem pobjednika i najboljih pojedinaca danas je u Trebinju završen 12. Memorijalni turnir u fudbalu "Ljubinko Akšam".

191027 bluestars

Škola fudbala "Blue Stars" iz Beograda pobjednik je ovogodišnjeg Memorijala u konkurenciji dječaka 2009. godište. Beograđani su u finalu slavili protiv Veleža iz Mostara rezultatom 2:0.

Treću poziciju zauzeo je tim Škole fudbala "Herceg Novi", koji je bio ubjedljiv protiv ekipe Fudbalskog kluba "Sutjeska" iz Nikšića rezultatom 5:0.

Domaća ekipa Leotara zabilježila je odličan nastup. Sa pobjedom, porazom i remijem, prošla je grupu, ali je u četvrtfinalu nakon neriješenog rezultata (1:1), i izvođenja penala slavila ekipa Blue Stars, koja je otišla do kraja i trijumfovala.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nebojša Grujić iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je bio Vukašin Đorđević (ŠF Blue Stars), dok je najbolji golman bio Vuk Glogovac (ŠF Herceg Novi).

Ovogodišnji turnir okupio je 16 ekipa iz cijelog regiona, a na ponos organizatora, Omladinske škole FK "Leotar" i grada Trebinja, turnir je protekao u najboljem redu, fer i korektnom fudbalskom nadmetanju.

Da podsjetimo Memorijalni fudbalski turnir "Ljubinko Akšam“, se održava u znak sjećanja na tragično preminulog mladog fudbalera trebinjskog kluba.