230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vrapčići oduševili sve generacije

Članovi dječjeg hora „Vrapčići“ iz Banjaluke održali su koncert u punoj pozorišnoj sali Кulturnog centra.

191110 vrapcici

Koncert je dio njihove velike turneje po Republici Srpskoj, kojom obilježavaju veliki jubilej – 25 godina svog postojanja.

Naši najmlađi sugrađani uživali su u starim, poznatim hitovima „Vrapčića“, a imali su priliku da čuju i pjesme sa njihovog novog albuma „Tenis kraljica“.

Nastupilo je 35 članova „Vrapčića“, uzrasta od tri do dvanaest godina, a njihovi gosti na koncertu bili su i članovi Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja, sa kojima trenutno snimaju spot u našem gradu.

„Povod našeg gostovanja u Trebinju je obilježavanje velikog jubileja „Vrapčića“ i promocija našeg najnovijeg albuma, ali i snimanje novog spota „S ljubavlju hrabrim srcima“, koji će biti promovisan 22. decembra, u okviru istoimene kampanje“, najavio je rukovodilac hora Branislav Đaković.

Naši najmlađi sugrađani nisu krili oduševljenje „Vrapčićima“. Omiljene pjesme podigle su ih na noge, plesali su, pjevali i srdačnim aplauzima nagrađivali izvođače, a sigurni smo da će im ovo divno druženje dugo ostati u lijepom sjećanju. (KC Trebinje Foto: Jovan Vidaković)