230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najbolje cijene montona u gradu - Butik S&KO

Kada dođe hladna zima, ništa nam nije bitno osim da se dobro ušuškamo i utoplimo.

191113 montoni

Šta ćete nam reći ako Vam kažemo da to možete uraditi vrlo lako i sa stilom? Butik S&KO Vam predstavlja idealno rješenje za zimske dane, najtoplije zimske jakne, to su ženski montoni – monton jakne.

Idealan pratilac svake jeseni i zime je dobra jakna – otporna na vjetar, kišu, topla i prijatna

Opšte je poznato da se zbog mode i ljepote mora dosta trpiti, uz S&KO to nije slučaj. Naši montoni su rješenje. Naši montoni su napravljeni tako da vas griju dugi niz godina. Pažljivo skrojeni sa minimalnim mijenjanjem prirodnog materijala. 

Montoni – monton jakne su jako specifični i izrazito kvalitetni komadi, jer su sačinjeni i od kože i od krzna. Ono što je interesantno je da kod montona krzno nije lijepljeno niti naknadno dodavano, već je sastavni dio kožnog materijala. To Vama omogućava da ga uz pravilno održavanje, nosite godinama.

Butik S&KO Vam nudi montone u različitim kombinacijama kože, sa dodacima od krzna, duže ili kraće modele, sa kapuljačom ili bez. Dodaci mogu biti najčešće od krzna rakuna i lisice.

Cijena je bitna

Na kraju, ali ne i najmanje bitno jeste cijena. S&KO ženski montoni – monton jakne su vrlo pristupačnih cijena i naš tim se uvijek trudi da čestim akcijama izađe u susret Vašem budžetu.

Drage naše dame, kojem god životnom dobu pripadate u S&KO butiku naći ćete monton koji je kao stvoren za Vas. Dopustite da Vas svijet čak i u najgorim vremenskim prilikama vidi u Vašem najboljem izdanju.

Ušuškajte sebe uz najtoplije zimske jakne, odaberite S&KO.

 

PR