230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Borac neosvojiv za Trebinjke

U IX kolu Prve lige RS Leotar se kao gost sastao sa ekipom Borca.

IMG 3416

Utakmicu je otvorio vođstvom od 1 : 3 nakon 5 minuta igre. U tim trenutcima je izgledalo da će u samom startu Leotar napraviti nedostižnu razliku. Međutim, u prevelikoj želji za dokazivanjem prave nekoliko vezanih tehničkih grešaka u napadu, promašuju 2 zicera sa pozicije krila i domaćin brzim kontrama uspjeva da anulira prednost. Do kraja poluvremena se igralo gol za gol i Borac odlazi na odmor sa minimalnom prednošću. Potrebno je istaći da je u prvom poluvremenu na golu Leotara dominirala izvanredna Ivana Kisin sa odbranjena 3 sedmerca i 5 odbrana iz igre. U drugom poluvremenu domaće rukometašice su postepeno izgradile razliku od 3 - 4 gola, koju su održali do kraja najviše zahvaljujući dobroj i agresivnoj odbrani primivši samo 6 golova.

Bez obzira na poraz treba istaći da se Leotarove djevojke nisu štedile i ako je u ekipi izostala naj iskusnija igračica Sara Jegdić zbog lakše povrede. Konačan rezultat je glasio 25 : 20 za Borac.

Za Leotar su nastupile: Ivana Kisin 13 odbrana (4sedmerca), Ana Crnogorac 1, Anđelija Brkan 1, Tanja Ratković 3, Marija Kovačević 4, Sara Gaćina 6, Nataša Bulajić, Marija Pištinjat, Tamara Pištinjat. Trener: Zdravko Komnenović

U poslednjem kolu prvenstva Leotar za sedam dana gostuje u Brodu gdje ih dočekuje istoimena ekipa ŽRK Brod.

Nadaju se da će uspjeti otići u najjačem sastavu i pobjedom ostvariti priključak u borbi za drugo mjesto. Prvo mjesto je rezervisano za ekipu Knežopoljke, koja do sada nije izgubila niti jedan bod.

Leotar je trenutno na četvrtoj poziciji.