230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastavlja se košarkaško prvenstvo BiH – Liga 12 - Sloboda dolazi u Bregove

Uprkos najavama iz KSBiH da će Liga 12 biti prekinuta, ove subote nastavlja se košarkaški karavan BiH, a derbi kola igra se u Trebinju, gdje u goste Leotaru dolazi izuzetno kvalitetna ekipa Slobode iz Tuzle.

191221 kosarkasi

Predvođeni bivšim selektorom BiH Damirom Mulaomerovićem gosti očekuju nastavak niza pobjeda kako u prvenstvu, tako i u ABA 2 ligi, ali iz tabora Leotara najvaljuju borbu do posljednje kapi znoja i nadu da bodovi ipak ostaju u gradu na Trebišnjici.

"Nepotrebno je trošiti riječi na kvalitet gostiju jer se nalaze u zaista sjajnoj formi što pokazuje i posljednji meč u ABA 2 ligi kada su prosto razbili ekipu Hellios-a. Rikić, Tomašević pružaju sjajne partije, zatim Greeg, Čampara, jednom riječju odlična ekipa koja zna šta hoće. Uprkos svim tim činjenicama, mi izlazimo na parket samo sa jednom mišlju, a to je pobjeda. Imamo nezgodan raspored, ali momci u ovaj meč ulaze potpuno spremni mentalno i fizički. Mali problem nam je što novajlije (Pendić i Lakić) nisu prošli kompletne pripreme, pa se osjeti taj nedostatak snage, no uprkos svemu vjerujem da nošeni podrškom navijača mogu pružiti svoj maksimum. Ovaj meč je nama izuzetno bitan jer eventualnim porazom ne gubimo puno, ali zato pobjedom rješavamo pitanje sezone i vjerujem da je to dovoljan motiv kako za igrače, tako i za publiku da ispune dvoranu do posljednjeg mjesta i daju krila igračima da dođu do trijumfa“, rekao je Miro Vukoje Trener Leotara.

Meč se igra u subotu, 18.01.2020. sa početkom u 19 časova u SD „Miloš Mrdić“. Ulaz je besplatan.