230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Audicija za muzičko takmičenje "Ritam Evrope" 31. januara u Trebinju - U toku prijave

U trebinjskom Кulturnom centru u petak, 31. januara, biće održana audicija najvećeg dječijeg i omladinskog muzičkog takmičenje u zemlji, koje je namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples.

200122 ritam evrope

Zainteresovani takmičari imaju priliku da se prijave do 29. januara do 15.00 časova i to predmetnim nastavnicima muzičkog obrazovanja, lično direktorima škola koje pohađaju ili na imejl adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prijava podrazumijeva da takmičar popuni prijavni obrazac i pošalje ga na imejl adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili ga dostavi svom nastavniku/profesoru muzičkog obrazovanja ili direktoru škole, koji su upoznati o ovoj audiciji.

Prijavni obrazac možete da preuzmete OVDJE.

“Ritam Evrope” je najveće dječije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, djeci i omladini Republike Srpske, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples.

Podršku djeci i omladini Republike Srpske kroz ovaj televizijski format, najveći ove vrste u zemlji, daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske unije, Australije i Izraela.

Program “Ritam Evrope” će se u 2020. godini, u maju ili junu, emitovati uživo iz grada domaćina 2020. godine – Grada Istočnog Sarajeva. Odabrani takmičari će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom šestomjesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na programu Radio Televizije Republike Srpske (RTRS).

Upravo, iz tog razloga krucijalno je da škole, kulturno-umjetnička društva, dirigenti horova, umjetnički direktori i drugi iz svijeta plesa i muzike selektuju najkvalitetniju djecu i omladinu za audiciju, kako bi od najboljih, produkcija programa “Ritam Evrope” odabrala najbolje koji će braniti boje svoga grada i dodijeljene ambasade i zemlje od strane organizatora televizijskog prenosa.

Prilikom prijave, potrebno je da djeca i omladina koja pjevaju navedu dvije ili više pjesama kojima će se predstaviti na audiciji