230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vesna Zurovac: Dolaze bolji dani za trebinjsku atletiku

Protekle noći je održana svečana Skupština Atletskog kluba Leotar na kome su najboljim sportistima uručena priznanja.

200211 akleo

Obraćajući se okupljenim Vesna Zurovac predsjednik Atletskog kluba Leotar najavila je uspješnije dane za trebinjsku atetiku.

"Uslovi, koje konačno imamo, uz stručan rad kome ćemo posvetiti veliku pažnju, garancija su da naše priče neće biti mrtvo slovo na papiru. Želimo da atletiku omasovimo, da uđemo u osnovne i srednje škole i u saradnji sa ovim vaspitno obrazovnim institucijama regrutujemo nove, buduće šampione. Masovnost je rađala kvalitet, ali ukoliko uz masovnost ide i stručan rad, onda taj kvalitet prije dolazi do izražaja i duže traje. Nova uprava Atletskog kluba Leotar već je učinila konkretne korake da naš klub nastupi na brojnim, velikim takmičenjima. Trudimo se da stvorimo zavidnu sportsku infrastrukturu a sve će nam ići mnogo lakše kada imamo na raspolaganju savremeno opremljeni atletski stadion preduzeća Trebinjesport, koji je odnedavno u punoj funkciji sa svim pratećim elementima”, rekla je ona.

Na skupštini su uručene plakete Đuru Vujoviću i Milanu Spaiću za dugogodišnji doprinos razvoja atletike u Trebinju, Bobanu Brnjošu za uspješnu saradnju i afirmaciju atletike kroz Sportsko drustvo Leotar, te Hidroelektranama na Trebišnjici i Milanu Zelenoviću iz Кanade za nesebičnu pomoć i podršku u 2019. godini.

U uzrastu cicibana najuspješniji takmičari su Jovana Кržić, Sara Mijanović, Srna Danojlić i Jakov Perišić Glebov, kod pionira Igor Zelenović, kod juniora Dijana Кovač, a u seniorskoj konkurenciji Vanja Spaić i Emilija Кušić. Svi mladi takmičari od kluba su dobili poklon paketiće, svi prisutni kišobrane sa logom kluba i bilten posebno štampan za ovu priliku, dok su najbolji nagrađeni vikend odmorom na Zlatiboru.