230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Podrum vina PETIJEVIĆ partner od povjerenja

Međunarodna kompanija Global Quality Standards Limited London na osnovu kriterijuma certifikacije, ispunjenjem definisanih standarda kontinuiteta i pouzdanosti u poslovanju,   dodjelila je Podrumu vina "Petijević" Zlatni certifikat za 10 godina uspješnog poslovanja.

200212 Povjerljiv partner Vinarija Petijevic

Vinarija koja je prije 100 godina postavila temelje kada je riječ o kvalitetu vina, a koja je već odavno obezbijedila svoje mjesto i ugled u samom vrhu regionalne vinske scene, je još jednom nepogriješivo prepoznata kao vinarija od povjerenja.

Dok se u vinariji bave redovnim obavezama oko orezivanja vinograda, podizanja novih zasada i proširenja kapaciteta, u vinariji su zadovoljni ovom ocjenom. "Sve su ovo rezultati dugogodišnjeg predanog rada. Ulažemo mnogo truda i ljubavi u proizvodnju, a kombinacijom tradicionalnih i savremenih elemenata nastojimo da poboljšamo naše usluge", kaže nam Ranko Petijević vlasnik podruma vina.

Oaza za uživanje bez kompromisa - Mjesto gdje se susreću sve ljepote prirode juga

Na uzvišenju iznad vinskog podruma, koji je sam po sebi oaza za uživanje, na preko 16.000 kvadrata prostiraće se vinograd hercegovačke sorte žilavka, koji će povezivati i ostale vinograde drugih sorti, dok će na samom vrhu u fokusu biti ljetnikovci, restoran i prateći kapaciteti, prvenstveno namjenjeni za prijem turista i gostiju. Sa ovog uzvišenja se pruža nesvakidašnji pogled na Lastvansko jezero, kao i na grad Trebinje.

IMG 5421

"Naša Vinarija je oaza za nas i naša vina. To je mjesto gdje se susreće sva ljepota prirode juga, sva divljina i sav mir koji ona pruža. Ona je odraz tradicije koju smo sačuvali kao i znanja koje stičemo. Ovdje je vino i uživanje u njemu jedini izbor, a sve drugo pada u drugi plan - bar na kratko. Posjetom vinariji doživljavate životni put našeg vina, u potpunosti ga uživate u čaši i na kraju sa sobom nosite to iskustvo", zaključuje Petijević.

IMG 5431