230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održan koncert za Čeču

Nakon nedavno održane humanitarne muzičke večeri za Blaku, Trebinjci su još jednom potvrdili da su ljudi velikog srca, priredivši koncert za legendarnog košarkaša Zdravka Čečura Čeču.

200226 koncert2

Кoncert je održan na inicijativu grupe građana Trebinja, a učešće su, i ovaj put, uzeli trebinjski muzičari: Šuki i Bajro Planjanin, Ranko Slijepčević, Bobo Vučur i Marija Ninković, grupa „Degustatori“, Ines i Igor Planjanin, Sofija i Mihajlo Brborić, Mješoviti hor „Tribunija“ pod dirigentskim vođstvom Stojanke Gudelj, Lana i Mato, Maja Petijević i Stefan Škorić.

200226 koncert1

U ime Zdravka Čečura, prisutnima se obratio njegov prijatelj Spasoje Ignjatić, koji je zahvalio organizatorima koncerta i svima koji su večeras došli da pomognu:

„Njagov dobri duh i njegova neizmjerna energija uvijek je bila i biće uz vas i njegov voljeni grad. On je, po meni, najveći ambasador Trebinja, veliki gospodin, boem, čovjek koji je došao u takvu situaciju da je suočen sa opakom bolešću, ali čovjek kojeg nikad nije izdala nada, pogotovo želja, a i njegovo ogromno, mekano srce da će, bar još koji put, prošetati ulicama ovog grada i sresti sve vas, drage ljude, koji na kraju krajeva i krasite naše Trebinje“.

200226 koncert

Zdravko Čečur, košarkaški div iz Trebinja, nastupao je za Кošarkaški klub Bosna u najboljim i najslavnijim njegovim danima. Bio je prvak bivše Jugoslavije i prvak Evrope.

Cjelokupan prihod od prodatih karata biće uplaćen za Čečino dalje liječenje. (Izvor: KC Trebinje)