230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mijat Gaćinović donirao 10.000 evra Trebinju

Trebinjac Mijat Gaćinović donirao je 10.000 evra gradu Trebinju za prevenciju pandemije novog virusa korona.

200325 mijat

„Pozdrav svim mojim Trebinjcima i ljudima u regionu. Želim ovom prilikom da pozovem sve, pogotovo mlađe generacije, da poštuju procedure nadležnih organa i zaštite sve oko sebe. Mnogo je važno da u ovoj borvi budemo složni, da pobijedimo i da se što prije vratimo uživanju u ljepoti našeg naljepšeg grada. Čuvajte se i čuvajte ljude oko sebe“, rekao je Gaćinović u videu.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je danas na konferenciji za novinare da je ovaj gest proslavljenog srpskog fudbalera, mladog i uspješnog čovjeka, za svako divljenje, zbog čega je Mijat, kako je rekao, još jednom pokazao da nije zaboravio svoje Trebinje ni u vremenu globalne borbe sa novim virusom korona.

„Želim da mu se zahvalim u ime svih građana Trebinja i u svoje lično ime. Sredstva ćemo iskoristiti za pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, kojiam je svaka pomoć uvijek dobrodošla“, naveo je Ćurić.

On je pozvao sve Trebinjce koji su u mogućnosti, da podrže rad svih dežurnih službi, čiji su radnici, maltene, 24 časa na terenu.

„Zajedno smo u borbi protiv virusa korona, iz toga razloga #ostanikodkuće“, poručio je Ćurić.

Ćurić je posebnu zahvalnost upitio privrednicima koji su najavili donaciju tri respiratora za trebinjsku Bolnicu, ali i predstavnicima svih medija koji izvještavaju iz Trebinja.

Na području Trebinja nema registrovanih slučajeva infekcije virusom korona, a u kućnoj izolaciji nalazi se 352 naših sugrađana.