230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nove mjere i zabrane kretanja i okupljanja

Gradski Štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani okupljanja na javnim mjestima na teritoriji grada Trebinja...

200408 bazen

Zabranjuje se okupljanje na javnim mjestima na teritoriji grada Trebinja, i to:

  • U Gradskom parku,
  • Sportsko rekreativnom centaru Bregovi (bazen Bregovi),
  • Izletištu Ubla,
  • Izletištu Studenac,
  • Igralištima i teretanama na otvorenom,
  • Javnim površinama/šetališta na obali Trebišnjice.

Zadužuje se Odjeljenje za inspekcijske i poslove komunalne policije Grada Trebinja da izvrši sve neophodne radnje (javno isticanje zabrane, obilježavanje trakom i dr).

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić donio je i naredbu kojom se u cilju sprečavanja širenja virusa korona COVID-19 u gradu Trebinju, svim licima, koji imaju prebivalište/boravište u gradu Trebinju, zabranjuje se kretanje izvan teritorije grada.

Zabrana se ne odnosi na lica koja posjeduju dozvolu za kretanje izdatu od MUP-a ili potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada izdatu od strane poslodavca.

Sva lica koja ulaze na teritoriju grada Trebinja dužna su da svoj dolazak najave na broj 121, uz obrazloženje razloga dolaska.

Svi privredni subjekti koji posluju na teritoriji grada Trebinja dužni su najaviti prijem robe Gradskom štabu za vanredne situacije grada Trebinja, na broj 121. Prijem robe se može izvršiti isključivo uz prisustvo predstavnika Gradskog štaba za vanredne situacije, uz prethodnu najavu tačne satnice dolaska robe.