230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

A K C I J A: 10% popusta i dostava na vašu adresu VELUX krovnih prozora

Topli i sunčani ljetni dani su fantastični, ali direktna sunčeva svjetlost može zagrijati vaš dom do nepodnošljivih temperatura.

200514 velux

Za najbolju zaštitu od toplote, sunčeva svjetlost mora biti zaustavljena prije nego što dotakne u prozorsko staklo. VELUX proizvodi za zaštitu toplote nalaze se vanjske strane prozora, za efikasno sprečavanje pregrijavanja vašeg doma.
Originalne VELUX unutrašnje i vanjske roletne su izrađene da odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru. Dizajniramo roletne koje se savršeno uklapaju s našim prozorima, tako da možete biti sigurni da djeluju skupa kako bi pružili najbolje zamračenje, podešavanje svjetlosti, regulaciju toplote ili zaštitu od insekata.
Kada naručujete svoju VELUX roletnu, izaberite svoj model prozora (nalazi se na okviru prozora) i zagarantovano vam je savršeno pristajanje – svaki put.

Vanjska tenda, efikasna zaštita od toplote

Vanjska VELUX tenda blokira sunčeve zrake prije nego što dotaknu prozorsko staklo i smanjuje pasivno grijanje i do 76%*. Ona pomaže da svoju sobu održite ugodnom za toplih, sunčanih dana. Vanjske tende su prozirne, tako da možete i dalje uživati u pogledu.

Siesta roletne za potpuno zamračenje
VELUX roletna za potpuno zamračenje model DKL u svakom trenutku osigurava potpuni mrak. Idealna je u spavaćim sobama gdje vam je potrebna potpuna kontrola nad svjetlošću kako bi se osigurao dobar noćni san ili miran kratki san tokom dana. Imate mogućnost izbora od 52 različite boje i dezena, uključujući 12 zabavnih dezena iz kolekcije VELUX & Disney Dream.

Roletne ublažavanje sunčeve svjetlosti i dekoraciju
Ove roletne, model RFL dostupne su u 15 različitih boja i dezena i izvrstan su način za dekoraciju vašeg potkrovlja. Ublažavaju svjetlost koja ulazi u sobu. Količina ublažavanja svjetlosti varira, zavisno od boje roletni.

Ekonomične roletne
VELUX roletna za prigušivanje svjetlosti model RHZ kombinuje tkaninu za potpuno zamračenje s praktičnim sistemom sa stoperima za pozicioniranje u 3 položaja. Rezultat je jednostavna i vrlo pristupačna roletna koja omogućuje zamračenje sobe i osigurava ugodan ambijent za odmor i spavanje. Dostupna u dvije boje.

Garancija
Svi VELUX proizvodi su izrađeni po strogim standardima od najkvalitetnijih materijala i dizajnirani su za dugogodišnje korištenje bez problema. Sve VELUX unutrašnje i vanjske roletne su podržane 3-godišnjom garancijom. VELUX garancija ni na koji način ne utiče na vaša zakonska prava.
Jednostavna ugradnja pomoću sistema VELUX Pick&Click!®

Naši fabrički ugrađeni patentirani nosači za montažu se standardno isporučuju na svakom VELUX krovnom prozoru – i uklapaju se u svaku od naših VELUX roletni uz ugradnju bez muke. Uputstva za ugradnju prilažu se prilikom kupovine roletne.

 200514 VELUX roletne akcija

AKCIJA  U APISU - 10% popusta i besplatna dostava na vašu adresu

U periodu od 01.05.2020 do 15.06.2020 regionalni distributer za VELUX, APIS doo Trebinje vam nudi 10% popusta na kupovinu VELUX krovnog prozora i opšava, a VELUX vam obezbjeđuje besplatnu dostavu na vašu adresu.

VELUX BiH d.o.o. „Akcija KUPON na VELUX proizvode za zaštitu od sunca i toplote DKL, RFL, RHZ i MHL 2020“

VELUX BiH doo u periodu od 22.04. do 30.06.2020. godine svojim kupcima dijeli kupone sa popustom od 15 KM za kupovinu unutrašnjih roletni DKL, RFL i RHZ i vanjskih tendi MHL.

Jedan kupon sa popustom od 15 KM vrijedi za kupovinu jedne roletne, odnosno koliko kupona kupac posjeduje toliko gore navedenih modela roletni može da kupi i na svaku kupljenu roletnu ima popust od 15 KM (zbrajanje kupona za kupovnu jedne roletne nije moguće). VELUX BiH doo će Vama na osnovu narudžbe i kopije kupona kroz Knjižno odobrenje vratiti novac koji ste dali kao popust na ime kupona.

Majstori preduzeća APIS doo iz Trebinja su certifikovani za ugradnju VELUX prozora sa ispunjavanjem garancije od 5 do 10 godina, zavisno od kategorije prozora.