230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

BLAŽO ŠUPLJEGLAV LEGENDA TREBINJA

Blažo Šupljeglav iz Trebinja vratio je 1.500 KM Fondu solidarnosti Hidroelektrana na Trebišnjici /HET/, jer taj dio novca nije potrošio za svoje liječenje u “Pavlov Regenex centru”.

200913 blaka

Šupljeglav je rekao da je ovo zajednički gest njegove porodice i njega i da bi mu bilo drago da se preusmjeri nekoj porodici kojoj je potrebaniji.„Smatram da je ovo moja moralna obaveza. Zahvaljujem se svima koji su mi dosta puta do sada pomogli na bilo koji način i ja nikada ne mogu zaboraviti šta je za mene učinilo moje Trebinje i ovaj divni narod. Bez njih ja ovo uspio ne bih, ne bih ponovo stajao na svojim nogama“, istakao je Šupljeglav. 

Predsjednik Fonda solidarnosti HET Branislav Grubač oduševljen je ovim potezom svog radnog kolege i istakao je da je Blažo još jednom potvrdio svoju plemenitost.

„Naša obaveza je da pomognemo svakom našem kolegi koliko smo u mogućnosti. Dobra djela se uvijek vraćaju dobrim“, rekao je Grubač.

Ovakav potez jednog od legendi našeg grada vraća nadu u ljudskost, poštenje i moral koji u današnjem brzom tempu života još brže iščezavaju. (Izvor: Rejting.info)