230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Obrazovne dijaloške platforme biće održane online za učesnike iz devet gradova

U četvrtak 15. oktobra Genesis Project organizuje Zoom obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“ za učesnike iz Trebinja.

201013 pisa

Tema platforme je predstavljanje rezultata međunarodnog testiranja PISA. Govorićemo o tome šta je PISA testiranje i čemu ono služi, kao i o tome šta iz njega možemo da naučimo.
Zbog trenutne epidemiološke situacije, obrazovna dijaloška platforma biće organizovana onlajn, putem aplikacije Zoom u četvrtak, 15.10.2020. s početkom u 13:00h.
Svoj dolazak možete da potvrdite tako što ćete na sledećem linku popuniti prijavni obrazac: https://forms.gle/odkSS3sVVjG2pbH39, s napomenom da je broj mjesta ograničen i da će se lista učesnika sastavljati po redu prijavljivanja.

Nakon popunjavanja obrasca biće vam proslijeđen dnevni red i link putem kojeg se možete uključiti na Zoom platformu
Obrazovnu dijalošku platformu vode renomirane profesorice psihologije iz Banjaluke, i to prof. dr Ivana Zečević, doktor psiholoških nauka, šef Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, ekspert za školsku psiholgiju i prof. dr Slavica Tutnjević, doktor psiholoških nauka, ekspert iz razvojne psihologije, profesor na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

S obzirom da nam je jako važno da imamo što je više moguće učesnika iz Trebinja, spremnih da nauče nešto novo ali i da prodiskutuju izazove s kojima se susreću, molimo vas da prihvatite naš poziv i registrujete se za učešće na platformi ovaj četvrtak.

UNICEF BiH i Genesis Project, uz donatorsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini, sprovode program „Pravednije društvo: Promocija društvene povezanosti i različitosti u BiH (Dijalog za budućnost 2)“, čiji sastavni dio je i obrazovna dijaloška platforma.
Unaprijed Vam hvala na prihvatanju našeg poziva. Detaljnije informacije o projektu obrazovnih dijaloških platformi možete da pročitati na sledećem linku: https://genesisbl.org/obrazovne-dijaloske-platforme-bice-odrzane-onlajn-za-ucesnike-iz-osam-opstine/