230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dijete Trebišnjice Vladimir Kujačić dominirao na AS Feeder Ligi na Adi Ciganliji

Trebinjac Vladimir Role Kujačić koji već duže vrijeme živi i radi u Beogradu učestvovao je na ribolovačkom takmičenju "Feeder" na Adi Ciganliji koje organizuje Savez sportskih ribolovaca Srbije.

201108 role

Dijete Trebišnjice, strastveni ribolovac, koji je svoje prve ribolovačke korake prije dvadesetak godina ostvario na Trebišnjici, bio je svega nekoliko grama od osvajanja naslova prvaka Lige u ovoj disciplini u veoma ozbiljnoj konkurenciji. Već na treninzima se vidjelo da je Trebinjac ozbiljan kandidat za najviši plasman. Prvog dana Kujačić je osvojio zlatnu medalju, ali nažalost, rezultat za duplu zlatnu medalju i naslov šampiona lige mu je izmakao, za samo 10 grama.

Vladimira organizatori vrlo dobro poznaju sa nedavno održanih takmičenja na Dunavu, gdje je takođe pokazao zavidno znanje i umijeće u svim ribolovačkim disciplinama.

Ipak zadovoljan rezultatom, kao i organizacijom takmičenja, okreće se narednom vikendu i takmičenju Trofej Beograda, gdje ima najveće ambicije - osvajanje zlatne medalje.

"Nakon 12 godina pauze u ribolovu, vratio sam se na vodu i odmah osjetio draž i sve ono što volim kod ribolova. Uslovi ribolova, kao i riba na Adi su potpuno drugačiji na šta sam morao brzo da se prilagodim. Upravo zbog ovakvih stvari je takmičarski ribolov uzbudljiv i zanimljiv. Iskoristio sam dugogodišnje iskustvo na vodama Hercegovine i ostvario sjajan rezultat, a sa druge strane bilo mi je zadovoljstvo da na najlepši način predstavljam svoj grad na ovom međunarodnom takmičenju. Bio je ovo odličan trening za Trofej Beograda na kojem učestvujem narednog vikenda", kaže za Lokoportal Vladimir Kujačić.