230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar pobjedom otvorio sezonu

Majstori fudbala iz Trebinja pobjedom su otvorili novu ligašku sezonu.

201122 kmfleotar

KMF Leotar je na svom parketu nadigrao ekipu Jahorine iz Pala rezultatom 5:3. Viđena je uzbudljiva igra sa dosta atraktivnih poteza, pogodaka i golmanskih intervencija.

Kreator igre, dvostruki strelac za domaće i ponajbolji igrač Leotara na današnjem meču bio je Lazar Zečević, koji je tresao mrežu Jahorine u dva navrata, upisao asistenciju, te presjekao veliki broj napada gostiju. Strelci za Leotar još su bili kapiten Vico, Cimirot i Milojević. Sjajnu partiju pružio je i golman Leotara Risto Perišić sa nekoliko sjajnih intervencija. Het trik za goste postigao je Miloš Košarac.

U narednom kolu Leotar putuje u Istočnou Ilidžu kod ekipe Tango.

KMF LEOTAR - KMF JAHORINA 5:3 (4:1)

Leotar: Perišić, Đurić, Andrić, Vico 1, Ninković, Popović, Zečević 2, Milojević, Cimirot 1, Čečur, Čolović, Milošević, Ćeranić. Trener: Dragan Spaić.

Jahorina: Mijović, Elek, Maljukan, Tešanović, Simić, Vuksanović, Trbo, Cerovina, Košarac 3, Knežević, Đukić, Miletić, Lazić. Trener: Bojan Brčkalo.

U Prvoj ligi RS nadmetaće se šesnaest ekipa podijeljenih u dvije grupe istok i zapad, a poslije ligaškog dijela takmičenja po grupama slijedi doigravanje za prvaka i plasman Premijer ligu.

U prvoligaškom "istoku" pored trebinjskog i paljanskog predstavnika igraće i futsaleri: Glasinca (Sokolac) Nevesinja, Tanga (Istočna Ilidža), Belog Anđela (Brčko), Ljubinja i Ugljevika.

U ostalim mečevima prvog kola prvoligaškog "istoka" još se sastaju:

Ugljevik - Nevesinje
Ljubinje - Tango
Glasinac - Brčko