230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Grbalj - Kontrola pred Željezničar

26.03.2011. Zbog odigravanja kvalifikacionih utakmica reprezerntacije Bosne i Hercegovine za Evropsko Prvenstvo u fudbalu 2012. fudbaleri Leotara iskoristili su pauzu u Premijer ligi BiH tako što su danas u Crnoj Gori u Radanovićima odigrali prijateljski meč protiv ekipe crnogorskog prvoligaša FK Grbalj i to rezultatom 1:0, golom Vukićevića u 85 minutu.

110131-leo-branitelj01

"Što se tiče današnjeg meča mislim da smo bez obzira na rezultat odigrali odličnu partiju, a sve prema zacrtanom planu našeg trenera Dragana Spajića, koji je na ovoj utakmici pružiio šansu fudbalerima koji nisu imali dovoljnu minutažu u proteklom dijelu prvenstva i mislim da možemo biti zadovoljni današnjom prikazanom igrom koja je iznjedrila i neke adekvatne zamijene u slučaju da neki od prvotimaca ne budu dovoljno oporavljeni pred meč sa Željezničarom," istakao je za Lokoportal kapiten FK Leotara Zdravko šaraba.

"Ova pauza se odlično uklopila u naš raspored pogotovo zbog fudbalera koji imaju problema sa povredama, kojima je potreban oporavak i koji nisu nastupili danas protiv crnogorskog prvoligaša, jer nas u sledeću subotu na Policama očekuje najbitniji meč u dosadašnjem dijelu prvenstva, za koji će biti potrebno da damo svoj maksimum kako bi deklasirali drugoplasiranu i uvijek nezgodnu ekipu Željezničara i tako obezbijedili mijesto u nešto mirnijoj zoni na tabeli," rekao je Šaraba.

.