230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Napao tri djevojčice, a jednu pretukao

Trebinje, 08.10.2010. Nepoznati muškarac u trebinjskom naselju Gradina u blizini Doma penzionera napao je tri dvanaestogodišnjakinje koje su se vraćale iz škole, a jednoj od njih nanio lakše tjelesne povrede.

Iz nezvaničnog izvora saznajemo da su roditelji pretučene djevojčice potvrdili da se napad desio u petak oko 13.00 časova i da je, prema iskazu djevojčica, muškarac starosti između 40 i 50 godina išao iza njih i iznenada jednu djevojčicu počeo da tuče u predjelu noga i stražnjice, a zatim jakim udarcima pesnicama po glavi.

Sve se dešavalo na vrlo prometnoj ulici, uz metalnu zaštitnu ogradu iza koje je veom strm, kamenit teren. Niko nije pritekao u pomoć djevojčici, iako je bilo prolaznika, a među mnogobrojnim vozilima, od kojih se nijedno nije zaustavilo, bila su i kola Hitne pomoći trebinjskog Doma zdravlja.

Vozač i medicinska sestra su kasnije izjavili da su primijetili da je djevojčicu muškarac tukao.

Slučaj je, nakon pregleda u hitnoj pomoći, prijavljen policiji, a roditelji su ogorčeni jer je, kako kažu, policija tek nakon 28 časova od prijavljivanja slučaja uzela izjave od druge dvije djevojčice i zbog toga što skoro 24 časa nakon slučaja u servisnim informacijama policije nije bio unesen ovaj incident.