230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Ponovo aktuelne krađe auta

Trebinje, 16.05.2011. Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 15.05.2011.godine, evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

110516-draca

UKRADEN AUDI FIRME IZ NIKŠIČA

PS Trebinje prijavljeno je da je, od strane nn lica ili više njih, u ulici Đurđevdanska, u Trebinju, otuđeno vozilo marke «Audi», vlasništvo firme iz Nikšića. U toku je rad po prijavi.

POTJERA KO U FILMOVIMA

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, juče 15.05.2011.godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje, uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predali B.R., iz Mostara, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Krađa.

Rasvjetljavanje i dokumentovanje ovog krivičnog djela je uslijedilo nakon prijave dežurnoj službi PS Trebinje da je, u mjestu Zupci, opština Trebinje, od strane nepoznatog izvršioca otuđeno vozilo «Opel askona», koje je bilo parkirano pored magistralnog puta, u blizini kuće vlasnika vozila.

Sa prijavom su odmah upoznate sve policijske patrole na terenu. Desetak minuta nakon prijave policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su, u mjestu Drača, uočili da se iz suprotnog smjera kreće vozilo karakteristika iz prijave o otuđenju i pokušali zaustaviti navedeno vozilo. Vozač B.R. se oglušio o upozorenje policijskih službenika i ubrzao kretanje vozila ali su policijski službenici, nakon kraće potjere, uspjeli prinudno da zaustave vozilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o dvadesetšestogodišnjem Ramadanu Bahkiru.

Kriminalističkom obradom krivično djelo je rasvijetljeno a osumnjičeni B.R., uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predat nadležnom tužilaštvu.