230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

LEOTAR ŠAMPION!

Trebinje, 28.05.2011. U posljednjem kolu Prve lige Republike Srpske Leotar je pobjedom nad ekipom Srbca ušao u Premijer Ligu Bosne i Hercegovine, što je ujedno i najveći uspjeh u istoriji kluba od nastanka 1956. godine pa do danas.

110528-rukomet_prvaci_rs_109

Od početka meča vidjelo se da je Leotar mnogo kvalitetniji i kao takav sasvim je zasluženo meč priveo kraju u svoju korist rezultatom 42:27 (18:12).

Zbog ostvarenih rezultata pored predsjednika kluba Ljubomira Zotovića, ni šef stručnog štaba Dragan Milojević nije krio zadovoljstvo istakavši da su svi u klubu presrećni jer su ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba ikada. "Što se tiče protekle sezone pratili su nas usponi i padovi kao i mnogobrojne povrede ključnih igrača, međutim na kraju smo sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto i dokazali da smo najkvalitetnija ekipa u ligi", naveo je Milojević.

110528-rukomet_prvaci_rs_034

Ni kapiten Dragiša koraćević nije krio sreću i zadovoljstvo postignutim uspjehom ističući: "Ponosan sam što sam kapiten ove zlatne generacije Leotara, jer prije svega to su dobri ljudi i odlični saigrači. Večeras smo ostvarili zacrtano, ali već od sutra bi trebali okrenuti list,  jer u narednom periodu sve nas u klubu očekuje veliki rad. Premijer liga BiH je ozbiljan projekat, gdje ne želimo da igramo epizodnu ulogu od jedne sezone, već da to bude ako je moguće, na duže staze kako to biva u pojedinim sportovima grada Trebinja.

Ovim putem želim da izrazim veliku zahvalnost publici koja nas je bodrila tokom cijele sezone i nadam se da će nam i u budućnosti davati još veću podršku, a mi ćemo nastojati da se odužimo dobrim igrama i pobjedama kao i do sada", rekao je Koraćević.

U svečanom dijelu programa kapitenu Leotara Dragiši Koraćeviću pehar je uručio Željko Savić komesar Prve lige RS i član izvršnog odbora saveza BIH, dok je zlatne medalje uručio predsednik kluba Ljubomir Zotović.

110528-rukomet_prvaci_rs_102

Pored šefa stručnog štaba Dragana Milojevića i trenera Zlatka Kolaka u anale  Rukometnog kluba Leotar ušli su: Damjanović, Buđen, Antunović, Buha, Misita, Šešlija, Žarković D., Žarković V., Koraćević, Pekić, Lučić, Fržović, Vico, Ilijić, Ninković, Milojević i Drapić.

110528-rukomet_prvaci_rs_002