230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sportski direktor Leotara podnio ostavku

Rajko Ćapin je jutros za vrijeme sjednice Upravnog odbora uručio svoju ostavku na mjesto sportskog direktora Fudbalskog kluba Leotar.

110902-capin

"Žao mi je što to nisam uradio i prije, jer sam zaista tu odluku donio poslije utakmice Leotara i Zvijezde iz Gradačca. Izabrao sam ovaj momenat kada je u klubu napravljena pauza i kada je napravljen prostor da se ekipa na neki način konsoliduje. Mislim da je moja odluka prije svega moralan čin, u trenutku kada se ekipa nalazi i fazi krize igara, profesionalizma i takmičarskih rezultata. Mislim da će potez koji sam uradio biti u cilju prevazilaženja trenutne loše situacije u timu i oko njega, ali isto tako apsolutno ne prihvatam veći dio odgovornosti, osim onoga koji ne mogu izbjeći, obzirom na značaj same funkcije koju obavljam i težinu koju ona nosi" istakao je Rajko Ćapin.

Ćapin je kao jedan od razloga napuštanja kluba naveo veoma lošu komunikaciju, koja je u zadnje vrijeme vladala, odnosno nije ni postojala, između članova stručnog štaba, menadžmenta kluba i samih igrača.