230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

DINECO doo "Najuspješniji u privredi RS"

Trebinjska firma "Dineco" d.o.o. je dobitnik priznanja "Najuspješniji u privredi Republike Srpske" u kategoriji "Mala proizvodna preduzeća".

120328-najuspjesniji

Na večerašnjem izboru za najuspješnije preduzeće u privredi Republike Srpske, koji je deveti put organizovala Privredna komora Republike Srpske, učestvovalo je oko stotinu kandidata.

Dineco d.o.o. je firma koja je u oktobru prošle godine u Parizu bila dobitnik Svjetske nagrade za kvalitet, koju dodijeljuje Svjetska međunarodna agencija "Business Initiative Directions" iz Madrida.

111027-dineco

Rafinerija ulja Modriča je dobila priznanje za najuspješnije privredno društvo u Republici Srpskoj za 2011. godinu.

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević rekao je da je manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske", koja je večeras održana u Banjaluci, najbolji način za promociju pozitivnih privrednih kretanja i da treba da bude podstrek privrednicima Srpske.

Priznanja i nagrade u okviru Manifestacije Izbora najuspješnijih u privredi RS dodjeljuju se za uspješnost u poslovanju i doprinos razvoju privrede RS u cjelini, te za postignute rezultate od posebnog značaja za privredu i Republiku Srpsku uopšteno.

Za doprinos razvoju ženskog preduzetništva nagrađeni su Svjetlana Mićić iz preduzeća "Adrija MM" Banjaluka, Zorica Tasovac iz "Beladone" Trebinje, Milena Vrhovac iz preduzeća "Di bor" Gradiška i Milena Pavlović iz "Cepter pasporta" Banjaluka.