230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vladimir Gaćinović novi trener Leotara

Danas je FK Leotar dobio novog šefa stručnog štaba. Nakon iznenadnog odlaska Borčeta Sredojevića, novi šef struke trebinjskog tima biće gospodin Vladimir Gaćinović.

120709-leo1

Gaćinović je bivši fudbaler Leotara, a bio je pomoćnik Miletu Jovinu u stručnom štabu šampionske generacije Leotara. Godine 2004. kratko je radio kao šef stručnog štaba. Nakon toga je radio kao rukovodilac omladinske škole FK Leotar, a u poslijednjih godinu dana trenirao je kadete novosadske Vojvodine, sa kojima je osvojio 2. mjesto u ligi Srbije.

Gaćinović će se u srijedu priključiti ekipi na pripremama na Zlatiboru, gdje će boraviti do 16. jula i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

- Srećan sam što sam ponovo u klubu u kom sam ponikao i počeo svoju igračku karijeru, još prije rata, kaže Gaćinović. Brzo smo se dogovorili o uslovima saradnje u prijateljskoj atmosferi i sa puno radosti i iščekivanja preuzimam klupu Leotara. Dosta dobro poznajem sadašnju ekipu i pratio sam pripremni ciklus ovog ljeta od samog početka, tako da period adaptacije neće biti dug. Prvo moram da svratim do Novog Sada da završim neke poslove sa Vojvodinom, a u srijedu ću se priključiti ekipi na Zlatiboru. Odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmica, ali prije toga treba da kompletiramo tim, koji će biti sposobniji za veća dostignuća nego predhodnih sezona.

Gaćinoviću će u radu pomagati Miodrag Bodiroga i Veso Klimović (trener golmana).