230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Žizel Bundšen ide u penziju!

Najbogatija, najtraženija i sigurno jedna najlepših manekenki na svetu od aprila planira da se više nikad ne pojavi na modnoj pisti.

150320 gisel

Uprkos činjenici da ima svega 34 godine, svetski poznati top model Žizel Bundšen, uskoro će postati penzionerka, barem što se šetanja po modnim pistama tiče. Slavna Brazilka nosila je najglamuroznije modne komade najpoznatijih dizajnera duže od dve decenije, a svoju poslednju reviju trebalo bi da “odradi” u aprilu na nedelji mode u Sao Paolu.

Iako se o tačnim razlozima odlaska u penziju trenutno još uvek može samo da se nagađa, veruje se da ova slavna lepotica namerava da se odmori od užurbanog tempa kojim svakodnevno živi već godinama, ali i da želi da se više posveti uživanju u čarima porodičnog života. Ipak, ne verujemo da će se Žizel u potpunosti povući iz sveta mode i sigurni smo da ćemo je viđati u još mnogo reklama i časopisa.

Budući da je jedna od najsupješnijih manekenki samo protekle godine zaradila 47 miliona dolara, uopšte ne sumnjamo kako će Žizel i Tom Brejdi, te njihovo dvoje dece – Benžamen i Vivijan, moći bezbrižno da uživaju u godinama ispred sebe, bez ikakve brige o novcu.

Inače, Žizel je juče iskoristila priliku da se razdraganom fotografijom u bikiniju zahvali svim svojim vernim fanovima na Instagramu, a naročito onima koji su komentarisali njen uvek fantastičan “look”.

(Telegraf.rs)