230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Snaga kanabisa: Goli nindža trčao po ulici – ni elektrošok ga nije zaustavio (video)

Dejvid Martin trčao je po ulicama Indijanapolisa potpuno go i istovremeno napadao prolaznike i vikao na automobile. Nakon intervencije jednog od prolaznika, došla je policija koja je "nindžu" jedva savladala.

120704-goli

 

"Goli nindža", Dejvid Martin trčao je po ulicama Indijanapolisa potpuno go i istovremeno napadao prolaznike i vikao na automobile. Snimak ovog događaja nedavno se pojavio na "Jutjubu".

Tokom pokušaja da ga savladaju, policija je koristila elektrošok aparat, ali "nindži" izgleda ni struja ništa ne može. Kako su rekli iz policije, Martin se istrgao iz ruku policije i napravio kolut unazad pre nego što je pobegao.

Potera se u tom trenutku nastavila, a kad su ga napokon uhvatili, tri policajca su ga pridržavala kako se ne bi ponovo oslobodio.

Policiju su pozvali prolaznici koji su se u tom trenutku našli u blizini Martina. Kada je priveden, Martin je priznao da je bio pod dejstvom kanabisa i sintetičke droge.

Tokom hapšenja, jedan policajac je povređen, a Martin je osuđen za napad, skidanje u javnosti i opiranje hapšenju. (telegraf.rs)