230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Nova serija Čarlija Šina najgledanija u Americi

Prva epizoda serije "Anger Management" najgledanija u istoriji kablovske televizije, debi Čarlija Šina gledalo 5,4 miliona Amerikanaca.

120704-sheen

 

Bez obzira na sve probleme koje ima u privatnom životu, Čarliju Šinu cvetaju ruže na poslovnom planu - više od 5,4 miliona gledalaca širom SAD pratilo je prvu epizodu nove komične serije glumca Čarlija Šina "Anger Management" ("Kontrola besa"), navodi se u podacima agencija za istraživanje javnog mnenja.

Prema pisanju magazina "Holivud riporter", premijera ove serije je najgledanija komedija u istoriji kablovske televizije, ne računajući program za decu.

Komedija, u kojoj Šin igra ekscentričnog terapeuta za kontrolu besa sa sopstvenim problemima, glumčeva je prva televizijska serija od kada je 2011. godine otpušten iz veoma popularne serije "Dva i po muškarca", u kojoj je igrao ženskaroša neženju koji u svojoj luksuznoj kući živi sa bratom i njegovim sinom.

On je izgubio ulogu u seriji "Dva i po muškarca" nakon javnog vređanja producenata serije. Ova serija se prikazuje na FX televiziji koja je deo Foks televizije.

(Telegraf.rs/Tanjug)