230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novo u ponudi McMilan namještaja po mjeri

MAKEL INSTALACIJE doo, ovlašteni diler za istočnu Hercegovinu Mc Milan namještaja po mjeri, vam je i ovog puta pripremio niz noviteta i povoljnosti u asortimanu kuhinja i ugradnih plakara.

130722-makel04

 

Od sada nudimo novi tip kuhinja sa profilisanim frontama u lakiranom medijapanu, i to profil Ekran (60%, 100% sjaj) i profil Classic (60%, 100% sjaj). U ponudi ostaju i mdf fronte u visokom i 60% sjaju, a kada se tome doda neograničen izbor boja (RAL karta preko 3.000 nijansi) mogućnosti su beskonačne. Ono što će vas posebno obradovati jeste:

TRAJNO SNIŽENJE CIJENA KUHINJA U LAKIRANOM MEDIJAPANU (15-20%)!!!

Pored lakiranog mdf-a, obogatili smo ponudu iverala i ostalih pločastih materijala. Tako da trenutno u ponudi imamo čitavu kolekciju za 2013 EGGER iverala.

NOVO u ponudi su FUNDERMAX iveral, preko 50 dekora iz najnovije kolekcije, kao i FUNDERMAX HPL u visokom sjaju iz kolekcije MIRROR GLOSS, koji je trenutno hit. Takođe, NOVO u ponudi je iveral firme WODEGO, koji se posebno ističe modernim dekorima i ekskluzivnim drvnim dekorima.

Još jedna novost u našoj ponudi su INDECO, elegantni i funkcionalni ugradni plakari sa kliznim vratima. Ako želite da maksimalno iskoristite prostor, INDECO je rješenje za vas. A ako tome dodamo povoljnu cijenu i brzu isporuku, komfor je potpun.

U ponudi su i fronte za kuhinje, plakare i ostali namještaj od lakobela (u neograničenom izboru boja), kao i print folije koje od vašeg namještaja prave mnogo više.

Kod nas ćete dobiti vrhunski kvalitet iz domaće proizvodnje, jer koristimo materijale svjetskih brendova: Indeco, Blum, Peka, Schachermeyer, Egger, Fundermax, Wodego, Blanco...

Nudimo kompletno projektovanje i opremanje poslovnih i stambenih prostora. Stručnu pomoć prilikom izrade projekta i izvodjenje radova: elektroinstalacije, tehnička zaštita, rasvjeta, klimatizacija, rigips, kaljeno staklo, kuhinje po mjeri, ugradni plakari, namještaj po mjeri, gotov namještaj BRW. Za sve radove i ugrađenu opremu i namještaj dajemo 1 godinu garancije.

Nalazimo se u ul. Miloša Crnjanskog br.10, kod OŠ Vuk Karadžić, u naselju Police, Trebinje.
Radno vrijeme: 09-14 i 17-19h.
Subotom od 09-14h.

Kontakt telefoni:
059 226 348
065 421 568
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pratite nas i na fb: https://www.facebook.com/MakelInstalacije