230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bilećanke pobjednice 1. Vaskršnjeg turnira u odbojci

Mlade igračice OK Hercegovac iz Bileće pobjednice su prvog Vaskršnjeg turnira u odbojci,  koji je danas održan u Trebinju u organizaciji Omladinskog odbojkaškog kluba Leotar.

140416-okk04

Na turniru su još učestvovali OK Maglić iz Foče i OK Herceg Novi iz Herceg Novog.

Mlade igračice Leotara su na ovom turniru odigrale svoje prve važne utakmice od početka treniranja i sigurno će im poslužiti kao podstrek za još napornij rad i treniranje. Nešto iskusnije bile su gošće iz regiona koje već iza sebe imaju brojne mečeve i učešća na turnirima. "Zadovoljan sam prikazanom igrom i borbenošću naših djevojčica. U narednom periodu planiramo da maksimalno iskoristimo ovo iskustvo, odnosno nastojimo poboljšati sve slabe tačke današnje igre kako bi što spremnije dočekali naredni turnir," rekao je za Lokoportal trener OKK Leotar Mišo Pešić.

U finalnoj utakmici sastale su se ekipe OK Hercegovac i OK Herceg Novi u kojoj su Bilećanke slavile rezultatom 2:0.

Konačan poredak:

  1. OK HERCEGOVAC
  2. OK HERCEG NOVI
  3. OK MAGLIĆ
  4. OK LEOTAR

Za najbolju igračicu ovog međunarodnog turnira proglašena je Jovana Biberdžić iz OK Hercegovac, a najmlađa igračica turnira je bila Marija Zelenović.

Omladinski odbojkaški klub „Leotar" osnovan je 28. 06. 2012. godine i broji oko 130 djevojčica uzrasta od 6 do 12 godina. Treninge vode profesori fizičkog vaspitanja sa posebnim akcentom na pravilan fizički razvoj djece, kao i na stvaranju zdravih ličnosti, kroz bavljenje odbojkom.

Prema riječina organizatora tunir je organizovan sa ciljem daljeg razvoja, odnosno sa željom da isti postane tradicionalan u narednim godinama.