230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počeo upis na kurseve engleskog jezika u edukativnom centru "Britannica"

U Edukativnom centru Britannica počeo je upis na kurseve engleskog jezika na lokacijama Južni gradski izlaz bb i Nikšićki put bb (Gorica).

111229-btitannica

EC Britannnica ima u svojoj ponudi kurseve engleskog jezika za najmlađe - jezičku igraonicu, kurseve za djecu od 5 do 10 godina, kurseve za djecu od 11 do 14 godina, kurseve za tinejdžere, kurseve opšteg jezika za odrasle, pripremne kurseve za polaganje međunarodnih ispita, kao i kurseve na zahtjev.

Koristimo najsavremeniju multimedijalnu opremu (interaktivne učionice sa najsavremenijom audio opremom i računarima. Nastava se izvodi u malim grupama (do 6 polaznika u grupi ). Koristi se najsavremeniji nastavni materijal CUP (Cambridge University Press-a ).

Našim polaznicima omogućeno je plaćanje u ratama, a kurseve mogu pohađati na dvije lokacije: na adresama Južni gradski izlaz bb i Nikšićki put bb (Gorica). Za dva ili više polaznika iz jedne porodice nudimo popust od 20%.

Edukativni centar Britannica nudi širok spektar kurseva:

Englesko-jezičnu igraonicu za djecu od 3 do 6 godina;
Kurseve za osnovce i srednjoškolce;
Kurseve za odrasle;
Individualne kurseve;
Usluge prevođenja;
Usluge sudskog tumača;
Organizovanje besplatnih konsultacija za polaznike;
Organizovanje izleta...

 

Sve informacije na telefon 066 / 530-730 ili na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

UPIS JE U TOKU - SVAKIM RADNIM DANOM OD 17 DO 20 h


DOBRO DOŠLI !

PLAY, LEARN AND GROW TOGETHER!

(Sponzorisano)