230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počeo upis u školu stranih jezika CEROVAC

U Školi za učenje stranih jezika „Cerovac" počeo je upis na opšte i specijalističke kurseve engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog, francuskog i španskog jezika.

140824-kid-in-school

Škola „Cerovac" je ujedno i ovlašteni testing centar za Cambridge ispite i ispite Goethe instituta, tako da na istom mjestu možete pohađati kurs i polagati ispite.

140824-cerovac
Takođe, u toku je upis u Dječiji obrazovni kutak škole „Cerovac" za mališane uzrasta od 3 do 6 godina, koji radi po poznatoj Montesori metodi. U ovom kutku djeca uče osnove bontona, engleski jezik, prirodu, društvo, matematiku i mnogo korisnih stvari koje će im olakšati snalaženje u društvu malih i velikih.

140824-children playing
A ako želite da učinite još nešto za vaše mališane, iz škole „Cerovac" vas pozivaju da posjetite njihovu Školu matematike za osnovce. U pitanju je veoma interesantan program po kome se radi u poznatoj matematičkoj školi „Arhimedes" u Beogradu, a vodi ga profesor matematike koji je siguran da može uvjeriti učenike da matematika nije bauk.

140824-I-Love-Math
Ove godine i Škola slikanja Cerovac vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koju već sedmu godinu privlači veliki broj najmlađih zaljubljenika u kist i boje, a njihovi mentori su magistri i diplomirani akademski grafičari.

140824-Art factory
Novina u programu škole je Likovni atelje za sve uzraste. U ovom ateljeu polaznici će sticati i vježbati razne umjetničke vještine uz podršku i pomoć diplomiranih akademskih slikara i grafičara koji su stalni saradnici škole „Cerovac".

140824-Umjetnicki atelje

Popusti koje nudi škola:

• Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;
• Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;
• Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;
• Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju.

Nastava se odvija u novim, savremeno opremljenim prostorijama u centru grada pri čemu se koriste najsavremeniji udžbenici, oprema i obrazovne metode koje uspješno primjenjuju profesori škole, diplomirani profesori književnosti i stranih jezika.

Nastava počinje u septembru, nakon što se formiraju grupe. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8 do 14 i od 17 do 19 časova, na telefon broj: 059 223 502, ili u prostorijama škole u Ulici Vuka Karadžića br. 37b, kompleks „Luč".
Web stranica škole je www.cerovac.ba, a e-mail adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Iza škole „Cerovac" stoji već dvanaest godina provjerenog kvaliteta. Budite sigurni da će vas dočekati osoblje koje se profesionalno odnosi prema poslu i klijentima i da će vaše vrijeme i investicija biti vrednovani na pravi način.
Dobro došli!