230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Diplome “Goethe Instituta” polaznicima Škole njemačkog jezika profesorice Tamare Tomović

Da je ozbiljno učenje i izučavanje stranih jezika uslov za dobijanje poslova ne samo u inostranstvu već i na našim prostorima odavno je jasno.

141023-njemacki

Sve više je mladih koji zbog raznih neizvjesnosti na ovim našim prostorima svoje dalje školovanje žele da nastave u inostranstvu. Njima su se pridružili Andrijana Vlačić i Risto Misita koji su uložili veliki trud i rad i pohađajući kurs kod profesorice Tamare Tomović stekli diplome  SD1 - međunarodni priznat sertifikat Geteovog instituta u Sarajevu. U školi njemačkog jezika Tamare Tomović uručenjem diploma polaznicima obilježen je i Evropski dan jezika.

Ovi talentovani polaznici škole, zadovoljni dosadašnjim radom i uspjehom, planiraju dalje usavršavanje njemačkog jezika kod profesorice Tamare Tomović. 

Kursevi koje organizuje profesorica Tamara Tomović, dijele se na extezivne i intezivne za djecu, omladinu i odrasle, kao i učenje njemačkog jezika na daljinu, tzv. "Online kursevi". Nakon individualnog testiranja, počinjete sa učenjem sa nivoa kursa koji Vam odgovara. Nastava se odvija u dobroj atmosferi i prijatnom ambijentu. 

TAMARA TOMOVIĆ 

BRZO, ZABAVNO, EFIKASNO, USPJEŠNO RAZGOVARAJ SA MNOM!

 

(Sponzorisano)