230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dodatna nastava stranih jezika u školi "Cerovac" - Engleski, italijanski, njemački, ruski i francuski

Ne dozvolite da vam izostanak sa nastave i propušteno gradivo pokvare vikende i raspuste.

141023-cerovac

U školi „Cerovac" možete lako i efikasno, po pristupačnim cijenama, nadoknaditi gradivo i spremiti se za testove i usmene odgovore. Iskusni profesori će vam na lagan i prijatan način pomoći da uhvatite korak sa gradivom u školi, uradite domaće zadaće i budete spremni za naredni čas stranog jezika.

 

  • DODATNA NASTAVA STRANIH JEZIKA U ŠKOLI CEROVAC
  • ENGLESKI, ITALIJANSKI, NJEMAČKI, RUSKI I FRANCUSKI
  • RAD PO ŠKOLSKOM PROGRAMU ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

U toku je formiranje grupa za dodatnu nastavu. Ne propustite priliku da sa svojim vršnjacima naučite ono što ste ispustili tokom prethodnog perioda. Takođe, možete se pripremiti i za lekcije koje tek dolaze u školskom programu.

141023-cerovac2

Minimalan broj polaznika u grupi, za učenike osnovnih i srednjih škola, je 4. Polaznicima koji već uče jedan strani jezik u školi „Cerovac", odobrava se popust od 50% za učenje drugog stranog jezika.

Cijena je definisana za 8 časova u trajanju od po 60 minuta i ona iznosi: za učenike osnovnih škola – 45 KM, a za učenike srednjih škola – 55 KM.

ZA STUDENTE - RAD PO PROGRAMIMA FAKULTETA

U školi „Cerovac" je za studente pripremljen poseban program koji je u potpunosti usklađen sa gradivom koje je zastupljeno u programima fakulteta. Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti ako npr. žele da se pripreme za polaganje ispita, lakše prate gradivo koje se predaje, urade seminarske ili diplomske radove ili slično.

141023-cerovac1

Minimalan broj plolaznika u grupi je 3. Cijena za 8 časova u trajanju od po 60 minuta iznosi 60 KM.
Nemojte oklijevati i oslanjati se na sreću. Oslonite se na svoje znanje i našu stručnosti. Dođite u školu „Cerovac" gdje vas očekuju strpljivi profesori i program pripremljen samo za vas, koji će vam ovu školsku godinu učiniti lakšom.
Možete nas pronaći na adresi: Vuka Karadžića 37b, kompleks "Luč"

Takođe nas možete pozvati na telefonski broj: 059 223 502 ili nam pisati na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vaš „Cerovac"...

 

(Sponzorisano)