230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

BORS pobjednik Biznis lige u malom fudbalu (foto)

Ekipa Boračke organizacije Republike Srpske gradski odbor Trebinje pobjednik je druge Biznis lige u malom fudbalu.

160623 biznis

U veoma zanimljivoj i prije svega napetoj utakmici najstariji tim u Ligi BORS je do pobjede došao poslije izvođenja penala savladavši ekipu Teritorijalne vatrogasne jedinice grada Trebinja rezultatom 4:2, (2:2). Nakon meča najboljim pojedicnima i ekipama su svečano uz vatromet dodjeljena priznanja i nagrade. Po izboru stručne komisije za najboljeg strijelca Lige proglašen je Branko Šešlija (Swisslion), koji je 17 puta tresao mrežu protivnika, najbolji igrač je bio Saša Pešić (Vatrogasci), dok je najbolji golman bio Boban Stevanović (Vatrogasci).

U utakmici za treće mjesto bolja je bila ekipa HET-a koje je rezultatom 3:2, savladala ekipu Swisslion Takovo iz Trebinja.

U revijalnom dijelu nastupio je prvi sastav Ansabmla nacionalnih igara "Jovan Dučić", a u poluvremenu finalnog susreta održano je i finale u vuči konopca između Elektro-Hercegovine i Butreks ribarstva, a u kojem su električali bili snažniji i u dva navrata bolje povukli konopac i zasluženo zauzeli prvo mjesto. Nakon ceremonije domaćini su organizovali druženje uz besplatan roštilj i piće za sve.

Odličan domaćin i organizator bio je još jednom Klub malog fudbala Leotar iz našeg grada, koji ovo takmičenje iz godine u godinu podiže na sve veći nivo.