230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zlatna medalja restoranu "Tarana plus" na Novosadskom sajmu

Još jedno prestižno priznanje dolazi u grad Trebinje sa Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

160930 tarana

 

Naime, restoran "Tarana plus" Stari grad osvojio je Veliku zlatnu medalju za kvalitet, razvoj vinskog turizma i restorana. Znajući da je u konkurenciji bilo restorana iz Rumunije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Srpske, Hrvatske i Slovenije, ova nagrada za visok kvalitet pružanja gastronomskih usluga još više dobija na značaju.

160930 tarana1

Velika zlatna medalja vlasniku restorana Dejanu Tarani uručena je sinoć u Master centru Novosadskog sajma na “Večeri šampiona”, tradicionalnoj, glamuroznoj svečanosti koja se održava u okviru 49. međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

161004 dejan tarana

Vlasnik, kao i osoblje ovog restorana, koji se nalazi u srcu Trebinja, ponosno je na ostvarni rezultat.

"Presrećni smo što smo bili dio ovog velikog međunarodnog sajma koji slovi kao jedan od 10 najprestižnijih sajamskih događaja u Evropi i veliku radost dijelimo zbog osvojenih priznanja za kvalitet naših usluga. Naravno, kao i svaka nagrada sa strane svakog čovjeka pa i mene kao vlasnika nagrađenog restorana čini ponosnim, a sa druge strane i odgovornim da trenutni kvalitet moramo zadržati i raditi na novim jelima kako bi obogatili meni našeg restorana, tako da svi gosti pored naših tradicionalnih jela imaju i ono što mogu da nađu i širom regiona. Nastavićemo sa usavršavanjem ugostiteljskih usluga i podizanju nivoa i kvaliteta usluga, kao i proširenju vinske karte" ističe za Lokoportal Dejan Tarana, vlasnik nagrađenog ugostiteljskog objekta.

"Za ovu ljetnu sezonu kroz restoran je prošlo oko 20.000 gostiju iz raznih krajeva svijeta, pretežno Rusi, Turci, Crnogorci, Srbijanci, Englezi, Njemci, a svi oni su u našem restoranu uživali u domaćim hercegovačkim delicijama, kao i ribljim specijalitetima", dodaje Tarana.

(Sponzorisano)