230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Apis Mix centar prezentovao Caparol proizvode

Apis Mix Centar iz Trebinja koji je generalni zastupnik  proizvoda CAPAROL večeras je u restoranu BG održao prezentaciju proizvoda ove firme koja na tržištu važi za jednu od najboljih u oblikovanju i uređenju životnog i radnog prostora.

161014 caparol1

Dugogodišnji uspjeh je preduzeće APIS u ovoj branši pozicionirao kao tržišnog lidera. I u budućnosti im je  želja da svoja znanja i strast prenesu svojim korisnicima, kroz svoje proizvode, sisteme i tehnike, kako bi zadovoljili najstrožije ekološke standarde i omogućili krajnjim korisnicima neograničene mogućnosti oblikovanja. Njihova energija i ideje svakodnevno pronalaze nove puteve za svoje potrošače. 

Preduzeće "APIS" d.o.o. usko sarađuje sa njemačkim proizvođačem "Caparol" koji je u samom evropskom vrhu u proizvodnji boja, lakova, fasada i tapeta. Kompletan proizvodni program "Caparol"-a ovo preduzeće distibuira i prodaje na tržištu cijele Hercegovine.

Prezentaciji je prisustvovao veliki broj kako građevinskih firmi tako i samostalnih građevinskih radnika molera, keramičara i fasadera. Mix centar Apis je večeras upoznao stručnu javnost sa najnovijim materijalima koji uveliko olakšavaju rad građevinaca uz maksimalni kvalitet i dugoročnu garanciju. Caparol je kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje građevinske materijale za kuće budućnosti, a istovremeno razvija nove inovativne koncepcije za ekološki prihvatljive stambene prostore.

Večeras je između ostalog predstavljena i nova ojačana fasadna boja Karbopor sa karbonskim vlaknima na bazi silikonskih smola. Odlikuje se optimalnim građevinsko-fizikalnim svojstvima kao što su velika vodootpornost i velika propusnost vodenih para.

161014 caparol

Večerašnja prezentacija bila je i edukativnog karaktera, gdje su lokalni građevinci mogli da nauče neke nove stvari i da dobiju savjet kako savremenu tehnologiju prilagoditi sebi. Sve učesnike prezentacije Apis Mix centar počastio je promo materijalom, nakon čega je poslužena i večera gdje su svi zajedno uživali u delicijama poznatog restorana.

Da podsjetimo preduzeće APIS je nedavno otvorilo savremeni MIX CENTAR u kome rade četiri velike miks mašine koje u najkraćem roku mogu proizvesti preko hiljadu različitih nijansi boja i tekstura.

U Mix centru takođe možete da kupite sve vrste boja za unutrašnju i vanjsku upotrebu, kao i sve vrste fasadnih boja i dekorativnih maltera, te materijala koji još nisu viđeni na ovim prostorima, a sve to od visoko kvalitetnih materijala svjetski poznatih proizvođača kao što su Weber, Ceresit, Bekament...
APIS, preduzeće koje se bavi trgovinom, špedicijom i proizvodnjom još jednom je pokazalo i dokazalo da prati sve svjetske trendove i tehnološki apsolutno ide u korak s vremenom.

Mogućnost toniranja u 16 hiljada nijansi boja, kako unutrašnjih tako i vanjskih emulzija. Bekament dekorativne tehnike izložbeni prostor gdje se mogu pogledati unutrašnje disperzije, fasadni malteri...
Samo u Miks centru na raspolaganju su vam vrhunski dekorativni malteri firme "Caparol" kao i fasadni malteri sa karbonskim vlaknima izuzetne čvrstoće i elastičnosti kao i široka paleta Caparolinih proizvoda izuzetnog kvaliteta.

Kompanija Apis svijet je dovela u Trebinje, a zahvaljujući Mix centru od danas ne morate više lutati, posjetite Mix centar i sve što vam je potrebno nađite na jednom mjestu.
Radno vrijeme od 7 do 17 časova svakim danom osim nedelje, na adresi Voja Koraća bb, Mokri dolovi, a poslije radnog vremena po pozivu na kontakt broj 066 009 099.

160306 apis

(Sponzorisano)