230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: Promocija Lux Kraft Proffesional Nail System proizvoda

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju i upoznati Vas sa radom na materijalima novog brenda na našem tržištu LuxKraft® by Lesja Karić.

161206 LuxKraft

LuxKraft® Proizvodi su napravljeni u najboljim evropskim laboratorijama u skladu sa modernim tehnologijama, uz pomoć visokokvalitetnih i neškodljivih komponenata i sirovina za ljudsko zdravlje koje nikako ne mogu da naškode prirodnim noktima.
LuxKraft® Nova i napredna tehnologija našeg materijala omogućava majstorima da rade sa zadovoljstvom i proširuju svoj Biznis u mnogim pravcima, kako modeliranja, tako i dizajna noktiju. Materijal za dizajn noktiju u potpunosti prati trendove i pruža Vam kvalitetan rad sa novim tehnikama i brzim dizajnom koji veoma efektno izgleda na noktima.

LuxKraft® by Lesja Karić Industrija se isključivo bazira na određivanju novih standarda koji se zasnivaju na kvalitetu - obuka, materijala i usluga. Proizvodi koje Vam nudimo: - LuxKraft® by Lesja Karić - Profesionalni sistem za modeliranje noktiju - LuxKraft® by Lesja Karić - Brush program za profesionalnu upotrebu u modeliranju i dizajn noktiju - LuxKraft® by Lesja Karić - Program za dizajn noktiju - LuxKraft® by Lesja Karić - Spa program za Manikir i Pedikir - LuxKraft® by Lesja Karić - Prateći material za rad u kozmetičkim salonima.

Vršimo profesionalnu obuku i podršku u usavršavanju vaših vještina i znanja, po principima i standardima AtelierLK® Kompanije. 

“Usavršite svoje majstorstvo i samim tim povećajte svoj prihod u salonu zahvaljujući radu sa Lux Kraft® materijalima. U nadi da ćemo ostvariti uspješnu poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo, budite slobodni i posjetite nas 10-og decembra u Frizerskoj Akademiji ”FAIPA“ Trebinje.”

161206 LuxKraft Trebinje

Subota 10. Decembar 2016 u 14:00h
Lokacija: Frizerska Akademija "FAIPA" / Vuka Karadžića 10 lamela 2 u prizemlju Trebinje
Kontakt info / Rezervacije: +38268 49 53 53 Viber
Webshop: www.luxkraft.me
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
LuxKraft® by Lesja Karić, NOVO NA TRŽIŠTU LUXURY PROIZVOD ZA MODELIRANJE I DIZAJN NOKTIJU, INOVATIVAN SISTEM ZA POČETNIKE I ŠAMPIONE.

 

(Sponzorisano)