230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Isidora Bjelica upoznala čari vinarije PETIJEVIĆ

Svoju ponovnu posjetu Trebinju poznata beogradska književnica Isidora Bjelica iskoristila je da posjeti eminentni Podrum vina "Petijević".

170104 петијевић

Još jedna u nizu poznatih ličnosti u posjeti vinariji "Petijević", Isidora Bjelica je u društvu supruga i prijatelja uživala u vrhunskim vinima ove porodične vinarije sa tradicijom preko stotinu godina. Domaćin Ranko Petijević posjetioce je upoznao sa različitim sortama, mirisima, ukusima, a i muško-ženskim afinitetima i senzibilitetima u vinu i kroz vino.

170104 петијевић2

Inače, vinarija "Petijević" je zabilježila veliki uspjeh te oborila rekord posjećenosti turista u 2016. godini. Tradicija proizvodnje vina nastavlja se i u ovoj godini, u kojoj planiraju i proširenje kapaciteta, kada će se u punom sjaju predstavili svim gostima koji žele uživati u vrhunskim vinima, domaćim specijalitetima i predivnom hercegovačkom krajoliku.

Vina ovog podruma koji visoko kotira na mapi Vinske ceste Hercegovine, uvrštena su u vinske karte svih lokalnih i regonalnih restorana, a mogu se pronaći i brojnim klubovima i kafićima.

170104 петијевић3

Svoju prepoznatljivost Petijevići temelje na zlatnim medaljama koje su do sada "pokupili" učešćem na različitim domaćim i međunarodnim vinskim takmičenjima i sajmovima, kao i izuzetnim gostoprimstvom i pozitivnom energijom.

"Nastavljamo sa svojom misijom da širimo vinsku kulturu i unaprijeđujemo ponudu, te spajamo ljude sa svih meridijana. Protekla godina je bila veoma uspješna, imali smo goste iz svih krajeva svijeta. Ugostili smo rekordan broj turista, a već odavno omiljeno smo mjesto poznatim ličnostima iz svijeta glume, muzike, sporta i javnog života", navodi Ranko Petijević vlasnik Podruma vina "Petijević" iz Trebinja.

170104 петијевић1