230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Doživljaj Atine sa Friend Travelom

Donosimo Vam priču sa još jednog sjajnog putovanja koje je povodom 8. marta međunarodnog Dana žena, besprijekorno organizovala Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja.

170313 атина

Avantura koja je trajala 5 dana vodila je putnike iz cijele Hercegovine na jedinstvenu destinaciju bogatu istorijom i antičkom arhitekturom, koja datira još od prije 2.500 godina. Riječ je o grčkoj prestolnici Atini, nekada najvećim antičkim gradom starog kontinenta.

Od čega početi, jer je sve podjednako lijepo i privlačno - smještaj u centru grada, Akropolj, predsjednička palata sa počasnom stražom, Sintagma trg, Panatanaiko čuveni stadion u potpunosti izgrađen od bijelog mermera na kojem su 1896. održane prve savremene Olimpijske igre, Zevsov hram, luka Pirej, Korintski kanal, Atrejeva grobnica, Epidaurus najstarija banja u Evropi i najznačajnije antičko pozorište sa neobjašnjivom akustikom, Mikena, stari grad Nafplion, Meteori čuda prirode...

Pored svega toga, za sve dame iz Hercegovine Friend Travel je povodom 8. marta organizovao “Grčko veče” u ambijentu stare grčke taverne "Kaloker Nos". Dame su uživale u specijalitetima lokalne kuhinje, te aromatičnim grčkim vinima, a izvanredan ugođaj pratio je bogat muzičko-zabavni program.

Kao i na svim destinacijama do sada, pored standardno provjerene posade agencije Friend Travel, timu se priključuje i Zoran Miladinović, turistički vodič bez kojeg je odlazak na organizovano putovanje nezamislivo i sa kojim je osiguran kvalitetan turistički doživljaj. Turistička agencija Friend Travel je ovog puta angažovala još jednog profesionalnog turističkog vodiča Momčila Moma Radića koji je turistima iz Hercegovine svojom interpretacijom približio istoriju antičke, ali i savremene Atine, te na taj način stvorio izvanredne turističke doživljaje i uspomene kod svih putnika.

U znak pažnje povodom 8. marta Dana žena, Turistička agencija Friend Travel je svim damama darovala DVD sa svim profesionalnim fotografijama i video snimcima sa putovanja.

Sve ovo je dokaz da Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja dosta pažnje pridaje organizaciji putovanja, od kreiranja aranžmana, traženja bogatih i raznovrsnih programa na putovanjima, do dužine puta, vrste prevoza, smještaja, izbora lokaliteta, a sve u skladu sa potrebama turista.

Misija agencije Friend Travel zasniva se na pružanju maksimalne udobnosti u toku putovanja, solidarnosti i uslužnosti, prilagođenim programima i sadržajima, kao i profesionalnim odgovorima na sve specifične zahtjeve i potrebe. www.friendtravel.net

(Sponzorisano)