230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MOI: Održano regionalno takmičenje u malom fudbalu

Veliki broj neizvjesnih utakmica, tuga i radost nakon pobjeda, obilježile su prelijep sportski dan u Gacku.

170326 мои Naspram toga, zadovoljstvo organizatora i nastavnika fizičkog vaspitanja je još veće, što dodatno opravdava značaj i postojanje Malih Olimpijskih igara Republike Srpske. Neumorni pedagozi fizičkog vaspitanja iz gotovo svih škola Hercegovine došli su juče u Gacko na takmičenje u malom fudbalu za osnovce i srednjoškolce. Sve utakmice su protekle u duhu fer pleja i druženju učesnika, a sve u odličnoj organizaciji i gostoprimstvu Udruženja pedagoga fizičke kulture Gacko, a takođe i uz odlično suđenje,

Prvo mjesto kod osnovaca, od 7 prijavljenih ekipa, osvojila je JU OŠ „Veselin Masleša“ Foča, a drugo JU OŠ „Vuk Karadžić“ Trebinje. Treće mjesto zauzela je ekipa domaćina, JU OŠ „Sveti Sava“ Gacko. Kod djevojaka je odigrana jedna utakmica. Djevojčice iz JU OŠ „Ljutica Bogdan“ Kalinovik pobjedile su domaćina JU OŠ „Sveti Sava“ Gacko, i tako se plasirale na republičko finale.

Kada je u pitanju mali fudbal kod srednjoškolaca, u muškoj konkurenciji, bilo je prijavljeno 5 ekipa. Pobjednik je bila ekipa JU SŠC „Golub Kureš“ iz Bileće. U neizvjesnom finalu pobjedili su JU SŠC „Aleksa Šantić“ iz Nevesinja. Treće mjesto zauzela je ekipa domaćina, JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko. U ženskoj konkurenciji bile su prijavljene 3 ekipe. Nakon odigranih utakmica, pobjednik je bila ekipa domaćina, JU SŠC „Pero Slijepčević“. Druga je bila ekipa JU SŠC „Golub Kureš“ Bileća, a treći JU Centar srednjih škola Trebinje.

Republičko takmičenje u malom fudbalu za osnovce biće održano 11. i 12. maja 2017. godine, a za srednjoškolce 27. i 28. aprila 2017. godine. Domaćin je Dobojska regija (Doboj).

Pobjednicima želimo puno uspjeha u nastavku takmičenja.