230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Zdravo tijelo, zdravo srce" - Fitnes klub KOR promoviše aktivan i zdrav život

Pozivamo Vas da nam se pridržite na Danu pokreta i zdravog života pod nazivom "Zdravo tijelo, zdravo srce" u Trebinju u nedelju 23. aprila u sportskoj sali OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Bregovima.

170412 кор фитнес

Vježbajte sa trenerima iz Beograda i Sarajeva koji su licencirani, internacionalni treneri i rado su se odazvali pozivu da dođu u naš grad i zajedno sa njima oprobajte se u najpopularnijim programima rekreacije.

Program će trajati od 10h-14h, a ulaz će biti potpuno bespalatan za sve one koji tog dana žele da vježbaju sa nama i iskoriste priliku da se oprobaju u popularnim programima rekreacije kao što su Pilates, Joga, Zumba, Taebo.

170412 кор фитнес1

Manifestacija je za sve oni koji se rekreativno bave sportom, nije takmičarskog karaktera i okuplja sve ljude u jednom pozitivnom i zdravom okruženju. Potrebno je da dođete u komotnoj garderobi za rekreaciju, ponesete prostirku za vježbanje, ako imate ili jedan veliki peškir za plažu, dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da vam pružimo puno pozitivne energije! Cillj događaja je popularizacija fizićke aktivnosti kao preduslova zdravog načina života, a rekreacija je aktivan odmor sa kojom čovjek obnavlja radom utrošenu psiho-fizičku energiju.

Pridružite nam se!!!

FITNES KOR
Aerobik & pilates klub