230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje domaćin projekta srednjoškolaca "Naš dan sporta i kulture"

Trebinjska regija Mreže savjeta učenika Republike Srpske dana 22. aprila ove godine, sprovodi projekat "Naš dan sporta i kulture“.

170421 ресурс

Aktivnosti će se održati u Trebinju u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sa početkom u 10 časova.
Cilj aktivnosti jeste uključiti predstavnike svih 17 srednjih škola sa prostora ove regije u sportske i kulturne aktivnosti i na taj način ih podstaći na umrežavanje sa vršnjacima, kreiranje sportskog duha i davanje značaja kulturnim dešavanjima i učešću u istima. Drugi cilj je istaći važnost zastupanja zdravih stilova života te upoznavanje srednjoškolaca ove regije sa prirodnim ljepotama naše okoline kojima je Trebinje izuzetno bogato. Srednjoškolci iz svih 17 srednjih škola će predstaviti svoje umijeće u kulturnom i sportskom programu.

Mreža Savjeta učenika Republike Srpske (mRESURS) predstavlja zajedničko tijelo svih Savjeta učenika srednjih škola u Srpskoj, te predstavlja i zastupa interese svih srednjoškolaca u Srpskoj i jačanjem kapaciteta srednjoškolske populacije stvara uslove za aktivno učešće srednjoškolaca u procesima donošenja odluka na svim nivoima te doprinosi razvoju društva jednakih mogućnosti u procesu pomirenja.