230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Humanost i čovječnost na djelu (video)

Humanost i čovječnost na djelu – ovim rječima bi se mogao opisati humanitarni turnir koji su organizovali studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje, a koji je proteklog vikenda svečano otvoren.

170424.џаја

Veliki broj prijavljenih ekipa (preko 70) i još veći broj ljudi, prije svega mladih, koji su došli da daju svoj doprinos i tako pomognu našem sugrađaninu na njegovom putu ka ozdravljenju, najbolje su svjedočanostvo o snagi i sposobostima ovih mladih ljudi.
Akciji su se pridružile i mnoge javne ustanove i privatna preduzeća. Tokom pokretanja akcije, studenti su više puta istakli da je njihova želja da svako od nas da malo, jer je to na kraju puno, pa je zato i moto akcije bio: „Preskoči kaficu, doniraj markicu!“
Na otvaranju turnira, takmičare je pozdravio i zahvalio im se na učešću i Danijelov otac, Slađan Pudar. U ime grada Trebinja, prisutnima se obratio i podravio učesnike zamjenik gradonačelnika, gospodin Miko Ćurić.
Tokom organizacije turnira, zajedno sa studentima aktivnostima je koordinirala Mirjana Jokanović, asistent na Fakultetu za proizvodnju i menadžment Trebinje. Na otvaranju turnira, takmičarima se zahvalila na učešću i poručila im da su svi učesnici pobjednici, jer motiv današnjeg takmičenja nije pobjeda već humanost.
Turnir je zvanično otvorio dekan Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje, prof. dr Dušan Jokanović, koji je istakao svoje zadovoljstvo za opredjeljenost mladih ljudi i studenata da idu putem humanizma.
Nadamo se da će učesnici i takmičari, pored ostvarenja dobrog i humanog cilja, usput uspjeti i da se lijepo zabave i steknu neka nova prijateljstva. Jedno je sigurno, na ispitu humanosti svi su dobili ocjenu 10! 

Više fotografija možete pogledati na Facbook stranici FPM Trebinje.

FPM Trebinje