230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

APIS MIX CENTAR: Demonstracija Makita proizvoda uz povoljnosti kupovine

Zahvaljujući APIS MIX CENTRU trebinjski preduzimači, građevinci i majstori mogli su danas iskoristiti brojne pogodnosti pri kupovini visokokvalitetnih MAKITA proizvoda na današnjoj Demo kombi prezentaciji ove firme.

170425 макита

Riječ je o promociji dobro poznatih alata MAKITA sa preko 100 različitih aparata koje su  svi zainteresovani imali priliku vidjeti i probati uz savjete profesionalnih Makitinih stručnjaka.

Najpopularniji su svakako bili akumulatorski alati koji su dosta lakši i praktičniji za rad sa ergonomskom drškom. Za razliku od električnog alata čiji je rad uslovljen prisustvom struje i dužinom kabla, akumulatorski alat ima veliku prednost jer svoju energiju snadbjeva sa brzopunjivom baterijom jakog kapaciteta. Makita nudi najširi izbor akumulatorskih alata sa najnaprednijom tehnologijom primjene litijum-ionskih akumulatora. Još jedna značajna prednost ovih alata je kompatibilna pratforma, odnosno više različitih alata može raditi na isti akumulator.

Posjetioci su najviše bili zainteresovani za akumulatorske električne šege, odvijače sa kompletom za magnetizaciju, ubodne šege, klamerice, te brusne ploče i dodatni višenamjenski pribor.

MAKITA, čiji je APIS generalni zastupnik, jedna je od vodećih firmi u proizvodnji visokokvalitetnih alata i opreme u svijetu, a njihove najnovije kataloge proizvoda možete pogledati u APIS MIX CENTRU i izvršiti narudžbu istih po najpovoljnijim cijenama.

(Sponzorisano)