230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Otvoren Sport kafe - Dom iskrenih ljubitelja sporta

Protekle noći u Sportskoj dvorani u Bregovima svečano je otvoren Sport Caffe, koji je na samom otvaranju privukao veliku pažnju gostiju, a čijom je izgradnjom završena još jedna faza rekonstrukcije Sportske dvorane.

170504 спорткафе

Otvaranju su prisustvovali članovi svih sportskih kolektiva koji egzistiraju na području grada Trebinja kao i ljudi iz javnog života našeg grada.

Sa potpuno novim ambijentom i ponudom ovaj ugostiteljski objekat posjeduje sve kapacitete za uživanje u sportskih sadržajima. Idealno je mjesto za sportiste, rekreativce i ljubitelje sporta, jer se sa šest velikih televizora mogu pratiti svi aktuelni sportski sadržaji.

Već od danas objekat radi u punom kapacitetu i ljubazno osoblje je u svakom trenutku spremno da vas ugosti. Lokal je otvoren svaki dan, tako da ga sa svojim društvom ili dragom osobom možete posjetiti u svakom trenutku…

Milan Janković direktor preduzeća Trebinje Sport rekao je da je u rekordnom roku uz skromne investicije urađen dobar dio rekonstrukcije sportske dvorane. U funkciji su prostorije za stoni tenis, snuker, karambol, a uskoro će biti osposobljena i teretana, kao i kapaciteti za održavanje pres konferencija i sastanaka.

Na ovome se neće stati, ističe Janković, a planirani su i radovi u svlačionicama, na parketu, kao i na stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša" i stadionu "Police".

Janković je naglasio da je cilj rekonstrukcije da obezbijedi što kvalitetnije uslove za rad sportista i sportskih kolektiva u kapacitetima kojima gazduje ova ustanova, imajući u vidu broj posetilaca sportskim događajima, ali i broj sportista i rekreativaca koji svakodnevno koriste usluge ovog objekta.