230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA nagrađuje: Akcija na frizure i šminku do kraja maja

Frizerska akademija FAIPA započinje akciju u danima četvrtak, petak i subota, a akcija se odnosi na friziranje i šminkanje i traje do kraja maja.

170508 фаипа1

Neka vaš večernji izlazak u grad bude savršen, uz Faipu ne morate da brinete da li izgledate zavodljivo i seksi, ali i moderno i cool! Ovo je prava prilika i za maturante da se prepuste iskusnim frizerima Akademije FAIPA i zasijaju u punom sjajnu na maturantskoj promenadi. 

Zakažite svoj termin na vrijeme. Kontakt: ‎065 900 909. Cijena friziranja i šminkanja je samo 30KM. 

Sve je lakše u FAIPI!

USPJEŠNO ZAVRŠENA OBUKA ŠMINKERA U FAIPI

Proteklog vikenda 5 polaznika odsjeka za šminkanje FAIPA akademije, je nakon realizovanog dvomjesečnog nastavnog plana i završene obuke, koju je  vodila profesionalni šminker Nikolina Kuduz, uspješno položilo završni ispit i dobilo diplome o završenom usavršavanju iz ove struke. Polaznicima koji su položili završni ispit izdata su uverenja i sertifikati za obavljanje delatnosti za koje su se obučavali (Make up artist), a koje od sada mogu obavljati samostalno.

170508 фаипа

Program је obuhvataо stručno osposobljavanje za primjenu metoda i tehnika šminkanja, od pripreme, nјege, primјene preparata i procedura šminkanja do kreiranja, stilizovanja i aplikovanja profesionalne i korektivne šminke. 

(Sponzorisano)