230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dineco - Najpovoljnije cijene namještaja po mjeri

Izuzetno uspješno i višestruko nagrađivano preduzeće Dineco iz našeg grada nedavno je proširilo svoju djelatnost na prodaju modernog namještaja visokog kvaliteta renomiranih svjetskih proizvođača, a sve u cilju zadovoljavanja potreba i najzahtjevnijih kupaca.

170511 динеко

Inovativnim i modernim pristupom, novootvereni Salon namještaja Dineco nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji će vaš životni i radni prostor učiniti funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

Salon je smješten na adresi Trebinjskih brigada br. 3, a u svom bogatom asortimanu ima namještaj modernog dizajna, izuzetnog kvaliteta sa štofovima nepropusnim za tečnost, podešavanje nagiba sjedala pomoću elektromotora, te još mnoge pogodnosti koje će vaš život učiniti lagodnijim.
Salon ima i savremeni vozni park sa namjenskim vozilima za prevoz namještaja do kupca i kompletnu servisnu službu.

PO ŽELJI I MJERI - PROIZVODNI PROGRAM

Kao što već sigurno znate, DINECO posjeduje i proizvodnu liniju, gdje sa vrhunskom tehnologijom, mehanizacijom i kvalifikovanim stručnjacima proizvodi namještaj sa kojim se ovo preduzeće u relativno kratkom vremenu svrstalo među vodeće regionalne proizvođače namještaja za stanovanje od pločastih materijala i punog drveta.

Dizajniramo i proizvodimo sve vrste namještaja za životni i poslovni prostor - od kuhinja, spavaćih, dnevnih i dječijih soba, američkih plakara do konferencijskih sala.

Ukoliko Vam je potrebna kuhinja, spavaća soba, garderobni ormar ili bilo koja vrsta nameštaja za dom ili kancelariju prema odgovarajućim mjerama, u našoj širokoj paleti dekorativnih materijala odaberete boju i površinsku obradu koja će vizuelno oplemeniti Vaš komad nameštaja. Mi ćemo Vam pomoći u odabiru najoptimalnijeg materijala u odnosu cijena/kvalitet, zavisno od želje i vrste namještaja.

Koristimo samo okov najpoznatijih svjetskih brendova: BLUM, Hettich, Solido, Teka, Franke, Rehau… koji su garancija kvaliteta!

POPUST NA SAV ASORTIMAN TAPACIRANOG NAMJEŠTAJA I NAMJEŠTAJA OD PLOČASTIH MATERIJALA

U toku je popust na sav asortiman gotovog tapaciranog namještaja: garniture trosjed, dvosjed i fotelja, ugaone garniture, trpezarijske stolice i stolovi...
Aktuelan je i popust na sav namještaj od pločastih materijala od 10%.

VAŠE JE DA NAS POSJETITE, A NAŠE DA ISPUNIMO SVA VAŠA OČEKIVANJA - 
KVALITET, FUNKCIONALNOST I POVOLJNE CIJENE - SVE NA JEDNOM MJESTU

DINECO GROUP

170511 фб

170511 инста

(Sponzorisano)