230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zatvorenik napao zatvorskog čuvara

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 11.05.2017. godine evidentirano je jedno krivično djelo i dva narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

140404 policija1
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno lice koje se nalazi u pritvoru u KPZ Trebinje napalo policajca obezbjeđenja pri čemu mu je nanio teške tjelesne povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.M. počinilo krivična djela: „Ugrožavanje sigurnosti“, „Izazivanje opšte opasnosti u pokušaju“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Z.D. počinilo krivična djela: „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.